Tisková zpráva
Tribute Event 2017

Finále 5. ročníku programu Czech Superbrands, mezi nejlepšími značkami je i Karel Gott

14. září 2017, Praha – Celosvětový program Superbrands, který je nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek, představil v rámci včerejšího galavečera Superbrands Tribute Event některé nejúspěšnější obchodní značky pro rok 2017. Právo užívat pečeť kvality Superbrands si odneslo 60 značek, z nichž 44 získalo titul Consumer Superbrands a 16 titul Business Superbrands. Již třetím rokem byla v ČR vyhlášena kategorie SUPERSON – Superbrands Osobnost roku, letos se držitelem tohoto titulu stal fenomén kulturního dění, zpěvák Karel Gott. Honorary Superbrand 2017 získala Světluška, Social Media Czech Superbrands 2017 Award si vychutnala značka Pilsner Urquell.

Projekt Czech Superbrands je v České republice aktivní již 5. rokem. Jeho smyslem je vybrat mezi více než milionem značek registrovaných na našem trhu ty nejúspěšnější a umožnit jim prostřednictvím PR a mediální kampaně ještě větší vizibilitu. Oceněné značky zapojené do programu mohou zároveň využít řady analýz, výzkumů či konzultací, které jim poskytují partneři Czech Superbrands, a získat díky nim další výhody pro svůj byznys.

„Program Czech Superbrands rok od roku nabývá na síle. Nejen že roste počet značek, které se do programu každoročně zapojují, ale roste i celkové povědomí o ocenění a mezinárodním programu Superbrands. To potvrzuje i řada spotřebitelských výzkumů, které si necháváme průběžně zpracovávat. Obojí je pro nás důkazem, že se program Superbrands v ČR etabloval a má své opodstatnění,“ říká Mgr. Roman Sovják, ředitel programu Superbrands pro Českou republiku.

Zařadit se mezi Superbrands však mohou jen ty nejlepší značky, které musí projít nezávislým tříkolovým poměřováním napříč desítkami kategorií, přičemž je brán zřetel například na obchodní výsledky, odborný pohled komise expertů Brand Council nebo v případě B2C značek na spotřebitelský průzkum.

Také kategorie SUPERSON - Superbrands Osobnost roku vybírá ty nejlepší z nejlepších na základě nominací odborné poroty Brand Council a celorepublikového průzkumu GfK mezi 3 000 respondenty. Letos je poprvé držitelem tohoto titulu člověk z kulturní sféry, nejznámější hlas České republiky, který se stal součástí života několika generací – zpěvák Karel Gott

„Do řady mých vzácných ocenění tak přibyla další významná trofej, kterou budu s hrdostí každý den leštit. Děkuji za prestižní ocenění Superbrands Osobnost roku 2017, které je pro mě velmi zavazující,“ říká Karel Gott k nově získanému titulu.

Karel Gott bezpochyby naplňuje všechny atributy, na základě kterých je SUPERSON Superbrands Osobnost roku volena. Nositelem tohoto titulu se může stát pouze inspirující osoba s výjimečně úspěšnou kariérou, reprezentující Českou republiku po celém světě, zvyšující povědomí země jako značka a přitahující široké publikum.

Vedle výše uvedených ocenění byla letos udělena cena Social Media Czech Superbrands 2017 Award, kterou si odnesla značka Pilsner Urquell. Z velkého množství charitativních organizací a nadací  Honorary Superbrand 2017 získala Světluška – projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu pro nevidomé.

V rámci galavečera Superbrands Tribute Event byla pokřtěna obsáhlá ročenka Czech Superbrands 2017, která je důležitým a tradičním prvkem programu Superbrands a také účinným marketingovým nástrojem. Jsou v ní představeny příběhy některých oceněných značek a partnerů Superbrands, které poukazují na jejich historii, úspěchy, produkty či marketingové a CSR aktivity.

Kontaktní osoba: 

Linda Šviantková

PR & Communication  Czech Superbrands

Mob.: +420 606 467 132

pr@czechsuperbrands.com

 

 O programu Superbrands

Superbrands je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Titul Superbrands je znakem speciálního postavení a uznáním speciální pozice značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands získávají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují vyznamné hodnoty a mají k nim osobní vztah. Od svého vzniku ve Velké Británii si projekt získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands uznávána jako speciální ocenění, které na základě sjednocených kritérií a metod každoročně identifikuje nejlepší z nejlepších značek ve více než 90 státech na 5 kontinentech. Více o programu Superbrands se dozvíte na: www.czechsuperbrands.com, www.facebook.com/czechsuperbrands

Archiv

Hlavní partneři / Mediální partneři

Copyright © 2024 Superbrands CZ